Moonline ügynökség

 • Üdvözöljük a 13 éves Moonline Hostess Ügynökség honlapján!

  Ha jobban megismerne minket, múltunkat, munkáinkat, válasszon a jobb oldali menüpontokból.

 • Több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező hostess ügynökség, melyet hozzáértő, nagy gyakorlattal rendelkező tagok és fiatal, kreatív munkatársak erősítenek. Hostess és host adatbázisunkból - mely több mint 300 profi munkatársat jelent -– minden ügyfelünk megtalálja a tervezett esemény stílusának, jellegének, beszélt nyelvének megfelelőt. Csapatunk büszke arra, hogy megbízásait a lehető legnagyobb precizitással, lelkesedéssel és eredményességgel kivitelezi, és minden esetben kreatívan kezeli a váratlan helyzeteket.

  Csapatunk minden tagja felelősséggel és teljes odaadással végzi munkáját. Hogy mindezek mellett megjelenésük üde és ízléses, nem a véletlen műve. Mi, mint a cég alapítói azért vagyunk, hogy segítsük partnereinket rendezvényeik hostessigényeik könnyed és sikeres lebonyolításában.
 • o Világraszóló bukásaink
  o Rossz cégmúltunk
  o Keserű szájízű ügyfelünk
  Ennek oka abban rejlik, hogy többek vagyunk egy szokásos hostess ügynökségnél...
  o mert munkatársaink tapasztalata és kreatív gondolkodása ügyfeleink segítségére van a munkák megvalósításában.
  o mert nekünk mindig van időnk ügyfeleinkkel foglalkozni, együtt gondolkodni és egyedi megoldásokkal előállni. Így ügyfeleink a szokványos promóciós megjelenések helyett egy új, kreatív, látványos megjelenést tudhatnak magukénak.
  o mert Mi mindig szem előtt tartjuk eseményeink maradéktalan sikerét és emellett nagyon fontosnak tartjuk, hogy mind ügyfeleink, mind hostesseink és hostjaink pozitívan éljék meg a közös munkát.
  o mert minden megbízás előtt reálisan felmérjük a ránk váró feladatot, és mérnöki pontossággal megtervezzük annak kivitelezését. Abban az esetben, ha az különleges, kivételes szolgáltatást követel meg, javaslatot teszünk annak legeredményesebb megoldására.
 • ...profi, megfelelően szelektált és a piaci igényeknek megfelelően tréningelt host és hostess adatbázisunkból Partnereink minden esetben megtalálják az elképzeléseikhez illő dekoratív, talpraesett és tapasztalt hostesseket.

  Ügynökségünk nagy hangsúlyt fektet hostess-adatbázisunk minőségére, így fontosnak tartja kommunikációs képességeik folyamatos fejlesztését, illetve a megfelelő válogatási procedúrát. Hostesseink, hostjaink egy 3 lépcsős kiválasztási rendszeren mennek át az első tréning megkezdése előtt ezzel garantálva, hogy kizárólag a piaci igényeknek megfelelő háttérrel és tapasztalattal rendelkező hostessek dolgozhassanak nálunk.

  Alapelvünk, hogy minden megbízásunk - legyen az egyszeri, időszakos, kampányra vonatkozó vagy rendszeres - kiemelt szerepet kap, minden kreativitásunkkal és szakmai tapasztalatunkkal a legsikeresebb eredményre törekszünk, hiszen pontosan tudjuk, hogy munkánk minden esetben meghálálja a maximális figyelmet és kivívja ügyfeleink elégedettségét.
 • Nyelvtudással rendelkező hostessek, hostok a felmerülő követelményeknek megfelelő tudással, tapasztalattal, külső jegyekkel – konferenciákra, céges rendezvényekre, kiállításokra

  Promóciós tevékenység, ezen belül:
  - hostessek, hostok nappali és éjszakai promóciókra
  - promóció ötlet kidolgozása igény szerint
  - promóciós eszközök tervezése, gyártása (egyedi ruházat, kiegészítők)

  Formaruha kölcsönzés

  Kiegészítő szolgáltatások: sminkelés, hajszobrászat, testfestés, egyéb egyedi megjelenési eszközök tervezése és kivitelezése
 • ...arra, hogy Ügyfeleink lojálisak hozzánk, a több éves munkakapcsolatunkra, mert számunkra az első, a meglévő ügyfeleink maximális kiszolgálása. Legfontosabb referenciáink, avagy kedvenc ügyfeleink:

  - BMW Magyarország
  - Silouette
  - Guardian
  - Kommunikációs és reklámügynökségek
  - Corinthia Hotel Budapest
  - T-Mobile sajtótájékoztatók
  - Magyar Telekom
  - Magyar Golf Szövetség
  - Magyar Úszó Szövetség
  - Nokia
  - Avon Cosmetics
  - Sanoma Média
 • ...hogy honlapunkat elolvasta és megismerte ügynökségünket.

  Ha lát módot arra, hogy újítson és kipróbálja tudásunkat, akkor keressen bennünket az elérhetőség menüpont alatt felsorolt kapcsolatok bármelyikén, és mi szinte azonnal jelentkezünk Önnél. Ajánlatunkat 24 órán belül el is küldjük Önnek.